Informace z úřadu

Dobrý den vážení občané,

Přinášíme vám několik informací z našeho úřadu

Vzhledem k tomu, že nouzový stav je prodloužen do 1.dubna 2020 budeme na obecním úřadě pracovat jako doposud, takže vaše dotazy prosíme po telefonu 606 74 75 12. Platí všechny podmínky, která vyhlásila vláda České republiky. Chtěla bych vám poděkovat, za to, že tato nařízení dodržujete, hlavně že chodíte na veřejnosti v rouškách a ti co jsou v karanténě se zdržují doma.

Zítra ve středu 25. března ve 12.30 v přímém přenosu zazpívá a zahraje celé Česko po úvodním slovu Zdeňka Svěráka píseň Není nutno. My se k tomuto poděkování všem těch, kteří jsou v první linii v boji s koronavirem rozhlasem připojíme a vy si můžete pro radost zazpívat.

Mnozí se dotazuje, na nové známky na popelnice, které jste zaplatili převodem z účtu, za což vám děkujeme, prosíme buďte trpěliví, všem je doručíme do poštovních schránek. Komunální odpad se bude vyvážet každou středu do odvolání na staré známky.

Oznamujeme vám, že školní jídelna dnes v úterý 24.března 2020 vaří pro cizí strávníky naposledy.

I když se v rouškách mnohdy nepoznáváme, ale i pod rouškou se na sebe můžeme usmívat. Přejeme vám pozitivní náladu a sluníčkové dny.

za zastupitelstvo městyse Kounice M.Sochorová